Child-Friendly School Libraries in pilot schools - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Filip en Marieke - WaarBenJij.nu Child-Friendly School Libraries in pilot schools - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Filip en Marieke - WaarBenJij.nu

Child-Friendly School Libraries in pilot schools

Door: Filip

Blijf op de hoogte en volg Filip en Marieke

17 Februari 2009 | Vietnam, Hanoi

After more than a year of building capacity, delivering trainings, organizing field trips and providing practical guidance, we visited our pilot schools in Ha Giang, Lao Cai, Thai Nguyen and Dien Bien to take a look at their child-friendly school libraries. Coming from store rooms with outdated and unadapted resources, we found different models of school libraries under development. Schools changed their attitudes towards children, using them as a valuable resource, asking for their support and providing them ownership to make the school library a child-friendly space to access information, to discover new things, to simply enjoy reading and to find other activities.

Time to take a look at our first visual results...

• 17 Februari 2009 - 07:19

Stefan B:

Het moet toch leuk zijn om terug te komen en te zien dat je werk echt iets heeft uitgehaald :-)

• 17 Februari 2009 - 07:23

Riet:

leuk! en schitterend beeldmateriaal!

• 17 Februari 2009 - 14:52

Jacky Boelens:

Filip,

Proficiat. Als je zo 'n resultaten kan voorleggen in dergelijk land: chapeau!
    In de Belgische pers zijn eind vorige week nog een aantal (waaronder enkele zeer goede) artikels verschenen over de verschrikkingen die dat land meegemaakt heeft.

Groetjes (ook aan Marieke).

• 17 Februari 2009 - 16:31

Vanessa B:

Ja dat ziet er goed uit e.

Wat staat er zoal op de lijst van verboden boeken tegenwoordig?

V

• 18 Februari 2009 - 22:04

Chris En Els:

Dag Marieke,

we hebben via Greet vernomen dat je geslaagd bent voor het examen. Proficiat!!!
    Geniet van de nieuwe uitdaging in Vietnam.
    Wij zijn begin april in zw-China, dus dicht bij jullie in de buurt.
    Hoe ons op de hoogte van jullie avonturen.

Lieve groetjes,

Els en Chris